Toimitustavat ja toimituskulut

Keräämme ja postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Postikulut ovat samat paketin koosta riippumatta. Paketit lähtevät meiltä pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Joskus tilausten käsittely saattaa kuitenkin ruuhkautua ja toimitusajat voivat hiukan venyä. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Postin pakettina, jota voit seurata lähetystunnuksella, jonka saat tilausvahvistuksen mukana. Toimitus vain Manner-Suomeen.

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat toimitustavat:

1. POSTIPAKETTI 7,90 €

Painoraja 35 kg / lähetys. Nouto lähimmästä noutopisteestä. Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta ilmoituksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä. Paperinen saapumisilmoitus lähetetään vain siinä tapauksessa, jos vastaanottaja ei ole ilmoittanut puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palautetaan lähettäjälle.

HUOM! Mikäli valitset noutopisteeksi Postin automaatin varmistathan, että kyseessä ei ole yksityinen (taloyhtiön tiloissa oleva) automaatti.

Postipaketin toimitushinta on 7,90 €. 

2. POSTIN KOTIINKULJETUS 11,90 €

Painoraja 35 kg / lähetys. Posti sopii toimitusajan vastaanottajan kanssa puhelimitse. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta puhelimitse, tälle jätetään yhteydenottopyyntö. Paketit jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan noudettavaksi lähimpään postitoimipaikkaan. Pakettia säilytetään postissa 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palautetaan lähettäjälle.

Postin kotiinkuljetuksen toimitushinta on 11,90 €.

3. TOIMITUSMAKSU

Toimitusmaksu ilmoitetaan kassalla ennen tilauksen hyväksymistä. Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 49,90€ tilauksiin. 

4. CLICK & COLLECT: TILAA VERKOSTA, NOUDA MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Voit noutaa tilaamasi tuotteet myös myymälästä. Tilauksesi on noudettavissa arkisin noin 24h kuluessa tilauksesta. Huomioithan, että viikonloppuna tehdyt noutotilaukset keräillään seuraavana arkipäivänä. Saat meiltä erillisen sähköposti-ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa. Säilytämme noutotilauksia 48h ajan. Cick & Collect toimitustapa on sinulle ilmainen.